Antal sidvisningar senaste 30 dagarna

torsdag 22 juli 2010

SOMMARSTILTJE

Nu har jag intensivsemester och kommer nog att vara blogglat under ett antal veckor. Men den som tycker att jag missar att kommentera något aktuellt är välkommen att "väcka" mig. Det sker då enklast med antingen en kommentar här på bloggen eller med ett mejl till staffan@dopping.se.
Trevlig sensommar!

2 kommentarer:

Anonym sa...

Hejsan Hejsan. På ekots hemsida just nu en artikel om wikileaks. http://sverigesradio.se/sida/artikel.aspx?programid=83&artikel=3878189
Mvh / Jonas

Staffan Dopping sa...

Jag avvaktar. Läckor i centrala frågor där allmänheten har legitimt intresse av insyn är moraliskt rätt i mina ögon, men publicering av 60 000 dokument ser jag som främst en effektsökande manifestation.
Journalister dreglar ofta när ordet "hemlig" kommer upp, men det vanligaste skälet att sekretessbelägga handlingar inom försvarsmakter är att skydda verksamheten och dess personal.
Dock, när dammet lägger sig ska det bli intressant att se vad av betydelse som kommer fram som en följd av dagens "megaläcka". Personligen tycker jag att Mona Sahlins pågående besök i Afghanistan har större intresse för en svensk publik.